Well, hey there. Nice to meet you.

Wat leuk dat je Tips New York bezoekt! Een avontuurlijke forever big citygirl. Dat ben ik, Diana. Maar Di is de naam waar ik vaker naar luister. Een levensgenieter uit Rotterdam, aka Manhattan aan de Maas, die haar hart aan New York heeft verloren. Truely, madly, deeply. Naast het delen van mijn tips over New York werk ik in het dagelijks leven als brand marketeer.

Schrijven heeft me altijd gefascineerd. Dit omdat je met woorden zoveel gevoelens los kunt maken. Daarom startte ik in 2015 diaryofdi.com. Met mijn chronische wanderlust deelde ik in mijn online diary allerlei reistips. Later besloot ik me te focussen op New York, dé stad waar ik zelf de meeste positieve energie van krijg. Hierbij hoort een re-branding en nieuwe naam! Tips New York is de plek waar mijn liefde voor schrijven, inspireren en New York samenkomt.

Tips New York
You can leave New York, but it will never leave you
Nooit geloofde ik in liefde op het eerste gezicht, tot ik met New York kennismaakte. It escalated quickly: de energie van de stad maakt iets in me los waardoor ik terug blijf gaan. Intussen heb ik de Big Apple 10 keer bezocht en er gaat nog steeds geen citytrip voorbij zonder hetzelfde wow-gevoel als toen ik er voor het eerst was. 

Dream what you want in the city that never sleeps
New York, mijn hart gaat er nog iedere dag harder van kloppen. De stad waar dromen werkelijkheid worden brengt me geluk. Doorzettingsvermogen. Positiviteit. Zelfstandigheid. Dankbaarheid. NYC leert me niet alleen wie ik ben maar daagt me uit om mezelf te blijven ontwikkelen en om mijn dromen waar te maken. In The Empire City heb ik, als nergens anders, écht het gevoel dat ik leef door alles uit ieder moment te halen. Hard en met mijn hele hart. Verdict: de ‘aim high, dream big’-vibe en ik zijn een perfecte match. Daarom neem ik je graag mee.

about Tips New York
Welcome to Tips New York, the city is waiting for you!
Tipsnewyork.com is voor alle New York-lovers en voor wie dat binnenkort gaat worden. In deze metropool kan je van alles en meer doen, zien en beleven. Graag wil ik je inspireren om op ontdekkingstocht te gaan en alles uit je stedentrip te halen. Met handige tips, niet-te-missen highlights in verschillende wijken en persoonlijke belevenissen. Allemaal geschreven uit mijn eigen ervaring. Ook lees je tips voor off-the-beaten-track plekken en hidden gems waar locals graag komen. Hier ervaar je het échte New York, waar het nog leuker wordt! 

Volg Tips New York ook op Instagram, Facebook en X voor meer inspiratie en foto’s.

Hopelijk kan ik jou met Tips New York verrassen met een dosis New York inspiratie of een reisplanning op maat, zodat jij van iedere seconde in deze stad gaat genieten!

Liefs,
Diana