✓ PERSOONLIJKE NEW YORK REISPLANNING  ✓ ADVIES OP MAAT  ✓ PRAKTISCHE INFO  ✓ OP REIS BEREIKBAAR 

Ik vind het geweldig om je te helpen met je droomreis!

Heb je een citytrip naar New York gepland? Fantastisch leuk én spannend! Je geniet vast van alle voorpret en telt de dagen af tot je vertrek. Maar net als New York zelf, kunnen alle voorbereidingen voor je citytrip nogal overweldigend zijn. Want de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom neem ik graag je New York reisplanning uit handen en stippel ik het leukste programma voor je uit. Uiteraard volledig afgestemd op jouw wensen, reisgezelschap, gezinssituatie, het seizoen en de duur van je reis. Zo kan je zorgeloos gaan genieten van je reis naar New York.

New York reisplanning
Wie is de persoon achter Tips New York?

Nice to meet you! Mijn naam is Diana, ik ben afgestudeerd aan de NHTV in Breda en woonachtig in Manhattan aan de Maas (oftewel Rotterdam). Ik heb ruim 40 landen bezocht tot ik mijn hart aan New York verloor. Intussen noem ik deze stad mijn thuis en reis ik op en neer tussen NYC en Rotterdam. Naast het delen van mijn tips over New York, werk ik in het dagelijks leven als marketeer. Vanuit deze expertise weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mijn klanten te laten genieten van de beste klantbeleving. Graag help ik je om alles uit je NYC citytrip te halen!

Individuele New York reisplanning op maat

✓ Een persoonlijke, op maat gemaakte reisplanning voor je NYC citytrip
✓ Reisadvies in o.a.:
– de beste highlights in New York én onontdekte plekken
–  (Nederlandstalige) wandel- of fietstours
– de leukste adresjes voor eten en drinken
– … en héél veel meer!
✓ Praktische tips voor de voorbereiding

✓ Advies per WhatsApp tijdens je citytrip

Hoe werkt het?

1. Vrijblijvende kennismaking
In een gratis videomeeting via Google Meet bespreken we je wensen en ideeën. Ook beantwoord ik alle vragen die je hebt. De kosten hangen af van je wensen voor de reisplanning en de duur van je bezoek aan NYC. Vervolgens ga ik aan de slag om de planning voor je droomreis te creëren!

2. Jouw New York reisplanning
Na het gesprek ontvang je per e-mail het op maat gemaakte reisschema. Eventuele wijzigingen of aanpassingen kunnen altijd gemaakt worden. Ook ontvang je praktische tips die je helpen in de voorbereiding.

3. Op reis
Tijdens je bezoek aan New York ben ik per WhatsApp beschikbaar voor advies.

Vraag nu gratis een kennismakingsgesprek aan voor je New York reisplanning

Als je het onderstaande formulier invult, neem ik binnen 48 uur contact met je op om het gesprek in te plannen. Of mail naar info@tipsnewyork.com

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht