8x virtuele tours New York: beleef New York vanuit huis

virtuele tours New York
Het liefst inspireer ik je met mijn eigen New York tips, favoriete plekken en persoonlijke belevenissen. Maar in deze situatie zit een bezoek aan The Wonderful Big Apple er voorlopig niet in. Wat houdt je tegen om alvast inspiratie op te doen? Want New York, waar alles maar dan ook echt álles kan, heeft alternatieve manieren om ook nu de stad te beleven. Gewoon, vanuit huis. Ik heb wat virtuele tours New York op een rij gezet. Ga je mee?

8x inspirerende virtuele tours New York op een rij

1. Unieke wandeling over de Brooklyn Bridge

Om te starten met een magische kick-off: de Brooklyn Bridge tijdens zonsopkomst. Bekijk de beelden van deze iconische brug in complete stilte via een virtuele wandeling. Dromen met je ogen open, een beter uitzicht op Manhattan krijg je niet.

2. Central Park: groene oase in de concrete jungle

Not to miss: een wandeling door Central Park. De ‘achtertuin’ van New York is via de digitale weg gelukkig nog te bezoeken. Tijdens deze tour ontdek je de mooiste plekken van het park.

3. 24/7 wegdromen bij Empire State Building

Mijn personal fave in deze lijst: de livestream van Empire State Building. Alsof je boven de stad zweeft, met een onwerkelijk uitzicht op het meest iconische gebouw van Empire City.

4. Vliegen over New York

Over zweven gesproken, iets wat je eens moét meemaken is een helikopter vlucht boven The Big Apple. Maar voor je creditcard is het minder leuk, dus stap snel in deze helikopter en ervaar Manhattan aan je voeten!

5. Ontdek de historie van tenements

Om je alvast te inspireren voor je toekomstige New York citytrip. Want, Tenement Museum ligt een beetje buiten de gebaden paden, in de Lower East Side. Met de rondleiding door de tenements wordt je ondergedompeld in het leven van de immigranten in de 19e eeuw.

6. Virtuele tours New York door 911/Museum

Grote kans dat een bezoek aan 911/Museum op je NYC-bucketlist staat. Amirite? Het indrukwekkende museum is online altijd geopend. Maak een virtueel rondje op deze ontroerende plek.

7. Jouw fix street-art

Naast alle musea is New York ook de plek waar je street-art hart sneller gaat kloppen. Via deze online experience geniet je ‘live’ van 9 waanzinnig mooie straten, gevuld met bijzondere murals. Op en top New York!

8. Welcome to Broadway!

In de spotlight: het bezoeken van een Broadway-show. Want dit kan niet missen als je in New York bent. Nu heb je de kans om thuis, vanaf je eigen bank, je favoriete voorstelling bij te wonen.

Virtuele tours New York – wat is jouw favoriet?

Deze periode doet me extra beseffen hoe dankbaar ik ben voor wat ik allemaal  in mijn ‘home away from home’ heb gezien, gedaan, gevoeld en geleerd. Voor mij zorgen deze virtuele tours New York voor een flinke boost geluk!

Ook heb ik ontelbaar veel herinneringen die me de energie geven die ik zo mis. Wat is jouw favoriete NYC-herinnering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *